Münhal Kadrolar
Adresimiz
Ziyaretçi Trafiği

Yayınlanmasını istediğiniz duyurunuz için lütfen Müftülüğümüzle irtibata geçiniz..

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Edibe Can Müftülük Sitesinde konferans düzenlendi.

Camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Edibe Can Konferans Salonunda konferans düzenlendi. Düzenlenen konferansa Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürler ile Erzurum İlahiyat Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Nurullah Hacımüftüoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferans Tevfikiye Camisi İmam Hatibi Habib Deveci’nin Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından sinevizyon gösterimi yapıldı.

Konferansta konuşan İl Müftüsü Peyami Güngör Çeşitli etkinlikler düzenleyerek bir takım güzel çalışmalara vesile olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Camilere hizmet edenleri anmak maksadıyla mevlüd-i şerif düzenlediklerini belirtti.

Camilerin birer kültür yuvası olduğunu dile getiren Erzurum İlahiyat Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Nasrullah Hacımüftüoğlu, "Çocuklarımız ve erginlerimiz ve yaşlılarımız burada eğitilir. Beşikten mezara kadar tüm eğitim burada sürdürülür. Camilerimiz 24 saat açık, girenlere kimlik sorulmaz, dini sorulmaz. Kim gelirse gelsin cami açıktır. Camilerimiz bizim kimliğimizi gösteriyor. Lütfen kimliğimizi kaybetmeyelim ve sahip çıkalım." şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Okunma : 715